marcinn Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 cheerful: Chlapło Ci się johnny,pozytywnie oczywiscie z pogodą Ja do Hopoka jakoś nie mam szczęścia : ale kto wie... Tak czy siak dzięki za relacje bo w końcu mogłem zobaczyć traski w całej okazałości,choć na zdjęciach :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Johnny Ty farciarzu :biggrin: Wczoraj zarombista pogoda na Chopku. Dzisiaj Chopok w mgle i wiatr że koleje zatrzymali! no to pojechałeś na TŁ a tam słoneczko jeszcze specjalnie dla Ciebie włączyli Pleso! normalnie w czepku urodzony! :biggrin: :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 ajajajajaj szkoda Maciek ,że nie wiedziałem wczesniej ,że jedziesz. ja z ekipą też w tym dniu tam byłem i jeszcze zostalismy na kolejny dzień. Mimo wielu obaw wstrzeliliśmy się na można powiedzieć prawie idealne warunki. czwartek bardzo podobny do środy. extra wyjazd i to za 64zł/dzień ticket - wyhaczony z grupera !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Johnny... gdzie ten fotoreportaż z TŁ? :wink: PS. aaaa... pewnie wracasz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Ciekaw jestem relacji z TŁ mam nadzieję że Skalne Pleso się podobało! i że skoczyłeś do żlebu we Francuskiej Muldzie bo jest tam kapitalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi