jacenty21 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 (edytowane) W terminie jak wyżej jedziemy do Austrii na narty do Gerlitzen Aple do hotelu. Miejscowość Treffen. Strona stacji narciarskiej: www.gerlitzen.com Zwolnił się fajny pokój 4 osobowy w dowolnej konfiguracji (4 osoby dorosłe lub dowolna inna, np konfiguracja z dziećmi 2+2, mogą jechać 2 pary - 2 oddzielne sypialnie). Koszt pokoju 1200 EUR za 4 osoby. Pobyt z wyżywieniem, śniadanie + obiadokolacja. Możliwe mniejsze obłożenie, za mniejszą kasę (np 2+1 lub 2osoby). My jedziemy w 16 osób w tym 8 dzieci w wieku 7-12 lat. My jedziemy autokarem z Warszawy. Może uda się zwerbować instruktora z Polski. Z hotelu 150m do wyciągu, nie ma konieczności dojazdu do tras-wyciągu. Wychodzimy z hotelu gotowi do jazdy. Możliwość przejazdu autokarem w dwie strony za 350zł/osoba. Szczegóły na maila [email protected] tel kontaktowy 530 456 877 Nie jestem biurem podróży ani pośrednikiem, po prostu ktoś nie może jechać. Edytowane 22 Styczeń 2015 przez jacenty21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Z tego posta najbardziej zaciekawił mnie mail Bo ja nazywam się Jarosław Chmiel i fajnie jak ktoś po nazwisku ( może dalsza rodzina ? ) śmiga na nartach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi