sst Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Witam. W tym sezonie przesiadlem sie z deski na narty i teraz chcialbym sobie kupic jakis sprzecik. Waham sie miedzy Volkl Energy 320, Atomic C:5 a Rossignol Open 200. Czy ktos moze mi konkretnie polecic ktores narty? Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Volkl, Atomic czy Rossignol dla poczatkujacego? Cześć! Ja obecnie jeżdżę na Volklach Energy 220 i bardzo mi się podobają Jeśli chodzi o początkującego są idealne:) Teraz się przesiadam na coś twardszego Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 27 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2005 Volkl, Atomic czy Rossignol dla poczatkujacego? Witam jeśli chodzi na poczatek to proponowałbym atomica ale jakiswyrzszy model niż c5 moze c9. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi