leszeko Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Witam koleżeństwo wybieraliśmy się grupką 16 osobową do Ischgl. 2 Fordy Transit - wyjazd z Gdańska (przez Bydgoszcz lub Toruń lub Szczecin) w piątek 13.03.15 powrót po 7 dniach Niestety towarzystwo się troszkę rozsypało i zwolniło się 4-5 miejsc. W wynajętym przez nas obiekcie w Kappl są 3 apartamenty (z sauną) na max 21 osób. Wyjazd 16 osób wydawał się optymalny ze względu na miejsca w 2 Transitach oraz by na miejscu nie było tłoku. W obecnej sytuacji możemy odstapić jeden z apartamentów : 2 sypialnie (dwuosobowe) + salon z aneksem kuchennym + łazienka + dostęp do sauny (dodatkowo płatne) oraz zapewnić miejsca w Transicie (po kosztach) Jeszcze jedno - skład naszej grupy : 4 osoby 50 + , reszta ok 35 osoby zainteresowane proszę o kontakt : 605 695 211 lub LOSIPUK@GMAIL.COM pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Jakie koszty wyjazdu na osobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszeko Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 apartament ok 110 E / osobę + podróż +- 300 PLN/os + skipas + wydatki = powinno się zamknąć poniżej 2 tys PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Cena spoko! Byłem już w tym roku w Austrii. Chętnie bym do was dołączył, ale... Trudne rozmowy mnie chyba czekają z moją POŁOWICĄ... i w pracy.:frown:: Będzie CIĘŻKO!!! Ale nie tracę nadziei. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszysiek Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Prosze właczyć telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi