Gość metaal Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Witaj. Mam pytanko. Zdjełem z nart wiązania poluzowałem naciąg i zauważyłam że w jednym z tylnych bezpieczników przy potrzasniu cosik gruchocze. Ustaje gdy naciągam sprężynę, w drugim takowego zjawiska niet. Pewnie samemu nie udami się dojść przyczyn tego zjawiska, może coś podpowiesz. Postruvka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2005 wiązanie Fischer FX12 do Jopoński To może być np. podkładka sprężyny - wystarczy że w jednym bezpieczniku się przykleiła na smar a w drugim nie i kiedy jest luźno to hałasuje - parę razy tak miałem. Oczywiście tak na zdalnym to nie mam pewności ale to raczej to. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2005 wiązanie Fischer FX12 do Jopoński Czyli nie ma co się przejmować. Dzięki i SORRY za przekręcenie nika, palce za szybko klikają. Postruvka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi