ROCH Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Ponieważ w wątku Treningi najlepszych pytaliście o sposób odżywiania i suplementacji, jaki stosują chłopaki z "szopy" postanowiłem założyć nowy temat, żeby nie robić bałaganu Myślę, że tutaj swobodnie możemy się wymieniać uwagami i spostrzeżeniami dotyczącymi metod treningowych, do których zwykli śmiertelnicy mają swobodny dostęp. Ze swojej strony, tytułem wstępu mogę polecić dwa profile trenerów personalnych: Tomasza Tomasz trenuje <-- profil na facebook-u TRENERTS <-- kanał na YouTube-ie oraz Michała Michał Lis - Trener Personalny <-- profil na facebook-u FOXFIT TV <-- kanał na YouTube-ie Bardzo pozytywni, zakręceni na całego. Ten pierwszy wrzuca więcej porad dotyczących sposobów odżywiania, drugi z kolei wrzuca pełno filmów zawierających proste ćwiczenia pozwalające poprawić np. dynamikę. Obaj skupiają się na poprawności wykonywanych ćwiczeń, także instrukcje jakie przekazują na filmach są czytelne i obszerne (np. niedawno Tomek wrzucił film na temat poprawnego wykonywania przysiadów). Dobrze znam obu i z czystym sercem mogę polecić ćwiczenia z nimi. Myślę, że warto śledzić ich profile, bo dużo się można dowiedzieć. Śmiało możecie do nich pisać i uderzać, jak macie jakieś pytania, bo oni siedzą w temacie naprawdę głęboko, a są tak zakręceni, jak my na punkcie narciarstwa Jak będę miał chwilę, to zmontuję jakiś filmik z ćwiczeniami, które wykonuję. A tymczasem polecam chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi