artix Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Mam zamiar zakupić taki gadget. Chodzi mi o typ sprzetu który samodzielnie daje sobie radę i nie jest uzależniony od smartfona. Wiem o Sunto i paru innych, ale chciałbym móc go używać z moimi ulubionymi aplikacjami. Trace snow I Map My Ride. Prosze o podzielenie się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Ja używałem Samsung Gear S. Ma możliwość włożenia do niego karty Sim i działa niezależnie od smartfona. Co prawda ja działam na Endomondo i spisuje się bardzo dobrze. Raczej spisywał, gdyż sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi