raksa Napisano 9 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2005 koniec pieknego, dlugiego sezonu... ale ja nie placze, szczerze mowiac mam juz dosc nart na pare miesiecy,, teraz przenosze sie w zagle, konie, windsurfing kto idzie ze mna ??? buziak raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze zdrajczyni;) ja dalej nie mam dosc i nigdzie sie nie przenosze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Ja ide, ale tylko na jakies 1,5 miesiaca, bo potem znow wracam do nart ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Bobic a gdzie i kiedy jedziesz? Mogę się z Tobą zabrać? Tylko nie wiem czy na stoku nadąże PozdrofkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Maso Corto - na 90% w lipcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Acha... Jedziesz samochodem czy innym srodkiem transportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze No zakończony niestety ale teraz pozostał mi rowerek i kolarstwo górskie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Ja juz odpaliłem windsurfing- i to trzy razy!!! Ale polecam tylko zajawionym i to bardzo!!! 6stopni na polu i nie wiele więcej w wodzie:(((------->ZIMOWE KLIMATY--------->W Y P A S !!!!! Ale na nartki w lipcu???-czemu nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze a gdzie to zimuś takie piekne pola buraczane są nad wodą i z temperatura syberyjską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Widze, zes Naczelniku naszemu Dziecku dowalil I to tak z grubej rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze a jak, w końcu z tego buraka trzeba człowieka-dworzanina zrobić, nie. Najwyższa pora:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze No ba. Niedawno dał popis w pewnym mailu, że do Dworzanina to mu jeszcze duuuuzo brakuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze no no. nie kazdy wychodząc na ulice ma jest na DWORZE!!! My prości ludzie udajemy sie na POLE!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Tak Zimka, pole - ech wy Krakusy !!!!! ))) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 13 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze quba O napisał: Bobic, tylko nie wiem czy na stoku nadąże Spoko, nawet na skibobie:)) -- R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Oj ronin, ronin - starys a glupis. Ale to juz wiele osob mowi :> Nie tylko ja, zebys nie musial glowkowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 15 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Ale ten SKI............BOB to fajna sprawa. .........nawet papiery na to zrobiłem:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Ty to Zima jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2005 sezon zakonczony - i dobrze Hehe:P A co to jest ten skibob? Brzmi dziwnie )))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi