Pegasia Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Witam ! Poszukuję transportu do Val di Sole w jedną stronę, 30.01.2016 (sobota). Najlepiej z Warszawy, ale mogę dojechać gdzie potrzeba. Nie będę wiozła sprzętu, więc proszę się nie obawiać o nadbagaż, oczywiście dorzucę się do paliwa.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 w sobotę nikt nie bedzie tam jechał z Polski :frown:: .... będzie jechał w piątek wieczorem .... by być tam w sobotę :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasia Napisano 30 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Może ktoś w piątek będzie jeszcze w pracy i postanowi wyjechać w sobotę... właśnie mam problem bo firma, w której jestem instruktorem wyjeżdża 29.01, a ja mogę dopiero od 30.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi