quba0 Napisano 22 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Cześć! Kupiłem ostatnio sobie nartki gigantowe-Atomic GS:11 a teraz chce sobie jeszcze kupić slalomki, żeby mieć wiecej radochy z jazdy:)) Nie jestem zawodnikiem ale dobrze jeżdżącym "juniorem" ... Jade na oboz z zawodnikami z Bielska i przydały by mi się slalomki...Co polecacie? Zastanawiam się nad Race SC, SL9 i ew. nad 9S? WC SC i SL12 raczej odpadają, bo mogą być za twarde dla kolesia-43kg ... Jak myślicie? Pozdr. A i jeszcze: Jaka długość dla 166cm? Myślę o 155cm albo 150cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 23 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Slalomówki...Jakie wybrać? Dlaczego za twarde, jak Zima swoja kobitkę wstawił na serwis, to dla Ciebie sklepowa RC4 WC SC myślę że jak najbardziej....Najwyżej je po prostu nie wykorzystasz w pełni....pozdróffffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Slalomówki...Jakie wybrać? Dzięki! A za ile macie gołą nartkę bez wiązań? Pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi