Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Stubai 15.03 - 20.03 DWA WOLNE MIEJSCA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam chętnych osób na wyjazd na Stubai wyjazd 15.03 ok. godz. 18-19 z Mosiny k. Poznania busem. Dojazd w środę rano od razu na stok. Jeździmy do soboty i powrót na wieczór. 4 dni jazdy.

Mamy zarezerwowany nocleg tutaj: http://www.jedlerhof.at/en/family-ap...al-jedler.html

a) nocleg w apartamencie (w cenę wliczone klimatyczne, końcowe sprzątanie za free, internet, ręczniki, pościel, urządzona kuchnia z pełnym wyposażeniem)

(20+2,8+25/9)*3= 71,2 €/osobę

b) skipass 4-dniowy Stubai

158 €/osobę

c) ubezpieczenie narciarskie OPCJONALNIE (Hestia Podróże – pakiet rozszerzony)

<54 PLN/osobę (koszty leczenia i Assistance 200 tys. PLN + NNW 20 tys. PLN + OC w życiu prywatnym 200 tys. PLN + Bagaż 2 tys. PLN)

d) dojazd (Peugeot Boxer 9-osobowy)

(250 PLN * 5 dób + 375 PLN ubezpieczenie assistance)/9 osób + (2250 km * 10 litrów/100 km * 6 PLN/litr)/9 = 181 PLN + (35 PLN + 30 €).

Pozdrawiam,

magnusDux85

link do noclegowni nie działa. Napisz proszę czy dobrze liczę?

jak dla dwóch osób, 71,2 euro x 2 = 142,4 euro + 2xskipass 158 = 316 + 108 zł ubezp. To sumując mam 483,40 euro + dojazd, tak?

co z dojazdem, bo myślałem, że płacimy kilometrówke i tyle a tu jakieś assistance? możesz objaśnić?

link do noclegowni nie działa. Napisz proszę czy dobrze liczę?

jak dla dwóch osób, 71,2 euro x 2 = 142,4 euro + 2xskipass 158 = 316 + 108 zł ubezp. To sumując mam 483,40 euro + dojazd, tak?

co z dojazdem, bo myślałem, że płacimy kilometrówke i tyle a tu jakieś assistance? możesz objaśnić?

Link do noclegu: http://www.jedlerhof.at/en/family-apartments-stubaital-jedler.html

Odnośnie ubezpieczenia to będzie mniej niż 108 PLN. Dojazd mamy busa 9- osobowego 181 PLN <- to jest cena z wynajem w tym jest ubezpieczenie AC i assistance + (35 PLN + 30 €) <- kwoty za paliwo w PL i AU. Zawsze jak jeździmy większą grupą to robimy zrzutkę a ja później przedstawiam wyliczenie szczegółowe i albo zwracam albo Wy oddajcie.

Dla pewności, na osobę:

- nocleg 71,2 E,

- skipass 4 dni Stubai 158 E,

- ubezpiczenie < 54 PLN,

- paliwo 35 PLN w PL i 30 E w AU i DE.

Pozdrawiam,

magnusDUx85

Edytowane przez magnusDux85