muad_dib Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Dane: 1. Płeć - M 2. Wiek - 32 3. Waga - 85kg 4. Wzrost - 183cm 5. Na nartach jeżdżę 8 sezonów, (ok 10 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności: 5/6 7. Moje buty to - Head RS120 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Elan WHISTLER 6.0 178cm 9. Preferuję styl jazdy - sportowy, szybko, średnie skręty 10. Upatrzyłem sobie narty - Head Supershape Magnum 177 lub Atomic Redster XTI 176 11. Mój budżet na narty to około - 1800zł Poszukuje nart odpowiednich do umiejętności, umożliwiających dalszy progres. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesce Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Najważniejsza sprawa to słowo "upatrzyłem" sobie musisz zmienić na potestuje, hehehe A poważnie wiem z autopsji że jak nie pośmigasz sobie w różnych warunkach co najmniej jeden dzień na danych nartkach to nie wiesz czy do Ciebie i dla Ciebie będą pasowały. Kiedyś ktoś mnie namówił na prezentację telewizora w domu i postawili mi trzy telewizory na tym samym sygnale, koleś mi tłumaczył, że każdy wybiera po pierwsze swoimi odczuciami, wrażeniami a co najważniejsze w warunkach jakich on będzie użytkowany. Moje wybory były już zupełnie inne niż te które wynikały z testów, recenzji itp. Ale do rzeczy, ja po swoich testach tegorocznych wybrałem Head Magnum, dla mnie rewelacja natomiast Atomica nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi