Hauti Napisano 12 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Witam Poszukuje maski na narty mniej wiecej w tym stylu jakie posiadaja skoczkowie narciarscy. Nie chodzi mi o "kominiarki" z materialu. Czy ktos wie gdzie mozna taki sprzet dostac? Jakies propozycje, linki, bede bardzo wdzieczny. Cy'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 13 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Gdzie ja moge kupic taka maske?? Narciarska kupisz dobra kominiarke w kazdym lepszym sklepie narciarskim . . . albo w sklepie alpinistycznym, cienkie kominiarki z jednym otworem na oczy, bardzo dobre, ja sobie kupiłem taka campusa, za jakies 50pln bodajze, i jestem bardzo zadowolony, lepsze, praktyczniejsze, cieplejsze od masek z pianki, takie maja skoczkowie, mimo ze nie maja windstopera, znaczy moja nie ma, przy dużych predkosciach spisuje sie wysmienicie . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Gdzie ja moge kupic taka maske?? Narciarska A ja za 30zł kupiłem neoprenową i jeździłem przy wietrze 7/8 i przy temp -25C i było git, chociaż mojemu vaterowi parowały gogle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi