Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Ranking miejscowości

atomiconia

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle co roku są pytania dotyczące najlepszych miejscowości na narty.

Wiadomo że nie ma 1 odpowiedzi ale może znowu nauczeni doświadczeniem z poprzednich lat a i także dlatego że w końcu w poprzednim sezonie zwiedziliśmy nowe kurorty wysilimy sie na ranking. Ponadto napiszmy dlaczego głosujemy na daną miejscowość .

1. Ischgl - pomimo tłoku na stoku wspaniałe warunki a i jest gdzie uciec od ludzi i pojeździć spokojnie.Ilość tras gwarantuje totalne wyjeżdżenie się .

2.Zermatt - sam widok Materhornu wystarcza aby czuć się absolutnie wyjątkowo tam jeżdżąc ,także niektóre trasy są warte grzechu .

Ranking miejscowości

To trzeba wypisać wszystkie miejscowości narciarskie jakie są ...dla jednych np:Pitztal jest naj...bo tyczki itd a znów potencjalny Kowalski będzie zawiedziony bo ani nie odpocznie na kanapach i nie poszaleje po nartach.Ale pewnie że będzie dobrze poczytać przed sezonem opinie forumowiczów co polecają i dlaczego i gdzie nie...

muzin

1.ja polecam Les deux Alpes-różnorodność tras ,kazdy znajdzie coś dla siebie ,i po nartach także jest co robic poczynając od odkrytego basenu a kończąc na łyżwach.kluby są także oki-trzeba mieć tylko zdrowie na tydzien czasu-odpoczniecie po powrocie! :)

Ranking miejscowości

Ja zdecydowanie polecam Bormio/Livigno. Jeden skipass na dwa kurorty. Jednak przyznam, ze w Bormio lepiej mi sie jezdzilo. Jest wzglednie malo ludzi, a tras naprawde sporo. W dodatku jest tez gdzie poszalec po nartach (mozna na rozne sposoby - jest klub, jest hala sportowa, basen itd.)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...