futix Napisano 26 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2005 Witam po dlugiej nieobecnosci!!!` Zamierzam zmienic w tym roku buty i chcialbym poznac Wasza opinie na temat tych dwoch par. Z powazaniem futix milego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2005 Fischer soma f8000mf czy Lange comp 120fr lf/mf Co sie tyczy Fischera, to proponuje bardziej SOMA MX9 lub SOMA MX PRO. But nowszy, przyszlosciowy i wygodniejszy - przynajmniej dla mnie od Somy 8000. Co do Langa, to raczej wypowie sie Japonski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2005 Fischer soma f8000mf czy Lange comp 120fr lf/mf Jak Lance 120 - bierz fr - szersza górą skorupa i lepsza amortyzacja, poza tym ładniejsze :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futix Napisano 31 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Fischer soma f8000mf czy Lange comp 120fr lf/mf a co to jest przy lang'ach lf/mf?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2005 Fischer soma f8000mf czy Lange comp 120fr lf/mf Co do różnicy pomiedzy SOMA MX a Lange to bym się wadził, ale wybór należy do Ciebie. Najlepiej przymierz oba modele, to sam się przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futix Napisano 1 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2005 Fischer soma f8000mf czy Lange comp 120fr lf/mf Mierzylem fischera i jest wyjatkowo niewygodny do zakladania, ubieralem go przez jakies 3min w sklepie przy temp 20C, a co bedzie na stoku. Jeszcze chodzi mi po glowie salomon xwave 10 fast. Mam straszliwy dylemat. A co do mx-ow to wygladaja fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2005 Fischer soma f8000mf czy Lange comp 120fr lf/mf No nie mow !! Na pewno lepiej niz SOMA F9000 )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi