UnrealMan Napisano 9 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2005 Witam i odrazu zwracam sie z prosba. Prosze o doradzenie jakie narty mam kupic? Chodzi o to ze to bedzie moj pierwszy sezon na nartach i nie mam pojecia jaki sprzet wybrac. W sklepie mi doradzili Fischery rx4 lub Atomic izor 3:1. jednak do sprzedajacych nie mam zaufania wiec zwracam sie z prosba do was. Wiec jakie narty mam kupic i jakie buty? Moja waga to 84kg i wzrost 181cm. A co do techniki to na poczatek jakas spokojna na polskich stokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Jakie narty??? to Twój pierwszy raz??? -poważna sprawa!!! co do długości to 160cm,max 165-bo troszkę ważysz ale na tej pierwszej będzie Ci łatwiej stawiać pierwsze kroki...moje propozycje to: Rossignol actys 200 162cm, 15 r Dynastar contact sx 08 ais 158cm 13r (ze wskazaniem na 165cm) Fischer rx4 160cm 13r 165cm 14r wszystkie te modele nie są dla początkujących ale przy Twoich warunkach zapewnią Ci stabilną jazdę a dzięki taliowaniu ułatwią naukę... muzin ps.nie wiem czy możesz się sugerować moją opinią bo ja niestety także czasami sprzedaję narty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnrealMan Napisano 10 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Jakie narty??? No niestety to "moj pierwszy raz":) Dzieki za informacje i jeszcze jedno pytanie odnosnie butow. Czy Salomony termo costam robione specjalnie dla Max-a to dobre buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Jakie narty??? dobry but-wygodny but,salomona nie znam ale z tego co się orientuję to zazwyczaj są to buty robione specjalnie na zamówienie sieci i różnią się np wkładką z tymi kolekcyjnymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Jakie narty??? Bobic nie zabij mnie!! Buty salomona ogolnie są ok. Jesli są dla ciebie wygodne to na początek będą ok. Sprawdź tylko, czy ci pięta nie goni!! Jeśli tak to szukaj innych!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi