tymon_tm Napisano 5 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Poobrażało się towarzystwo czy co?? wczoraj jak koło północy siadłem to od tej pory pusto jak w sejmie ( i cicho jak na mszy)! Tylko nie pisz JC ze to moje łącza:) skrytopozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 5 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Gdzie sa wszyscy?? ja sobie zaglądam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stal-ski Napisano 5 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Gdzie sa wszyscy?? Mimo, że jestem tu swiezy, to nie dziwie się temu zjawisku. W tym kraju ludzie nie maja sobie nic do powiedzenia, poza szczekaniem na siebie. Skonczyla sie szczekanina - skonczylo sie forum. Wniosek - forum sluzy tylko do szczekania pzdr s-ski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 5 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Gdzie sa wszyscy?? hau:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 5 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2002 Gdzie sa wszyscy?? chał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi