anos Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Mam nietypową sprawe. W zeszłym roku uszkodziłem krawędź (pęknięcie i przerwanie ciągłości) w narcie volkl p60 slalom carver (ten starszy typ żółto szare, dł.170cm). Od dłuższego czasu szukam po komisach takich nart, w których jedna jest uszkodzona a druge "zdrowa". Nie mam za bardzo funduszy na ten sezon toteż próbuje gdzie sie da dowiedziec czy jest jakakolwiek mozliwośc załatwienia, sprowadzenie takiego sprzętu i gdzie ewentualnie mozna pytać? Jesli ktoś jest w posiadaniu takich nart lub zna takich "magików" którzy parają sie czymś takim prosze o kontakt [email protected]. Na wiązaniach mi niezależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 4 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2005 uszkodzone volkl 60 mysle, ze moge Ci pomoc (tez zostałem z tylko jedną dobra P60) ;-))). wysłałem Ci mejla na priva. Pozdr, gira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 5 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2005 uszkodzone volkl 60 zanieś do serwisu-jeśli jest dobry to Ci to naprawią ,wstawią nowy kawałek krawędzi i po sprawie... pzdr muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurventhriller Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 uszkodzone volkl 60 naucz się jeździc na jednej;)i po kłopocie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi