Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pomocy klamra do buta

Koz@k

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś wie gdzie można kupić klamre do buta Technica z mikroregulacją, albo może ktoś takiego zepsutego bucika ma to odkupie klamre tylko potrzebuje kompletną obie części. Niestety dopadł mnie pech i rombneli mi klamre z hotelowej narciarni, tylko prosze nie piszcie żebym komuś zrobił tak samo.

Pomocy klamra do buta

Ja co prawda nie mam takich przykrych doświadczeń z Technica bo jężdżę na nich dopiero od 3 tygodni, ale wcześniej miałem Atomici i zgubiłem w ciągu 5 lat ze 3 razy klamerkę. I nie było z tym problemu jechałem do Katowic do Sumit(importer Atom.) i oni dawali mi gratis klamerkę widocznie mieli świadomość że się czasami odkręcają .

Proponuję Ci abyś zadzwinił do firmy SAT z Poznania(importer Tech.) tel 0618655050 ul.Grochowska i pogadaj czy by Ci nie wysłali a może jesteś gdzieś z okolic Poznania....?

Ps. Ja akurat zgubiłem a tobie ukradli.... jest to bardzo przykre.

pozdrawiam sławek

Pomocy klamra do buta

Spróbuj skontaktować się z p. Marcinem Szafrańskim (byłym olimpijczykiem) z Bielska. Kiedyś za jego pośrednictwem wymieniałem klamrę w Tecnice. Życze powodzenia i na marginesie przypominam, że te buty to Tecnica a nie Technika jak piszesz, choć popularnie tak sie o nich mawia.

Szymon

Pomocy klamra do buta

Dziękuje wszystkim za zainteresowanie i sorki za przekręcenie nazwy jakoś nie zwracam na to uwagi ale to fakt że napisałem tak jak się potocznie wymawia a nie jak się pisze, myślałęm, że może jakimś cudownym trafem ktoś ma takie na zbyciu ale myśle że dystrybutor napewno mi pomoże. Dziękuje za namiar i nr tel napewno zadzwonie.

Co do bielizny to może na stoku z tyłka nie ściągną ale z parapetu mogą gwizdnąć, w całęj tej sytuacji nie było by nic dziwnego bo pewnie ten sprytek co gwizdnął mi klamre mógł wziąć całęgo byta ale jak bym nie miał byta przy pakowaniu rano samochodu to bym w ośrodku narobił szumu i nie wyjechał bym bez butów albo kasy bo ktoś za to odpowiada jak jest zamykane ale do 19 śmigałem na stoku a rana o 7 już byłęm spakowany no i nie zauważyłem a teraz to szukaj wiatru w polu.

Pozdrawiam

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...