Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Miały bys a NIE ma i co teraz?

Czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie .

Mam strasznie zje...ny humor bo przed chwila sie dowiedziałem ze nie bedzie moich nartek które zamówiłem w Grudniu gigantowego Fischera (serwisowy) i teraz mam problem bo niewiem co kupic. Co mam zrobic isc do mamksa wywalic 2500zł na sklepówke i szalec na stoku ha tylko jakie moze macie jakies propozycje.?? Pomóżcie .

Pozd ADAM

P.S Jezdze na Ficherze WorldCup SC nacodzien 150cm , a teraz potrzebuje gigantke do kompletu i co teraz ??

Miały bys a NIE ma i co teraz?

A jakie gigantki miales miec z Fischera ?

Mamy jeszcze na stanie jakies gigantki.

Jak co to wal na maila i sprawe zalatwiamy. !!!

do bobic

Aha w maksie powiedzieli ze u nich to 2299zł tylko ze z wiazaniem Fischera Fx wiec kapa no a na tej oto stronce koszt takiej slicznotki to 2799 złociszy. \

A jeszcze byłem w Wiw Sporcie to najpierw chcieli mi wlepic serwisówke Vólkla za ładną "małą" kasę ,a później z narty pod tytułem Fischer zeszlismy na temat pięknych Headów (serwisowych) , ale cóż jeden problem to BYŁY slalomki co za opcja. No i sie nie dogadałem .

Pozdr adam

do bobic

Nie zaden tam młodzik 173 to jest juz normalna serwisówka to 16.. paru jest juniora zresztą bobic wie najlepiej jak tam jest. A chce krótka nartke bo bedzie bardziej do jazdy dowolnej tez a nie tylko na tyki , w pucharze nie jezdze to krótsza moge nabyc.

Pozdr Adam

do bobic

Ze sklepowka to sie spozniles o jakis miesiac, bo od tego wlasnie czasu nie mamy juz nart na stanie. Po prostu dobrze sprzedaja nasi handlowcy ;) W ogole juz prawie nic nie mamy :)))

do bobic

To powiem ci ze ładnie ładnie Fischer ma renome w Polsce i nie tylko tu naprawde rewelacyjna, narty jak ciepłe bułeczki schodzą , własnie wróciłem z maksa i cenowo w takim sklepie jak któs kupuje (bo inaczej dojscia niema) to tylko Fischer sie kala reszta od 2999zł za 9x , az do 3200 za GS:11, niemówiac juz o salomonie czy Vólkle, ceny z kosmosu.

Co do narty tej mojej to ja do poniedziałku daje znac co i jak z tą 173cm.

Pozr Adam

P.S A sklepówke załątwiłem dla ojca własnie przed chwila za 2150zł z wiazaniem Fx13 bo nie chciał 17. I to był naprawde niezły "kontakt" znajomy sie nameczył strasznie zeby znależć 175cm ale wszytko pieknie. Za godzinke przywiezie deski i sie zmontuje.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...