oscar Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 Czesc Czy sa jeszcze dostepne gdzies w Polsce Fischer Worldcup SL'ki 05/06 dlugosc od 155-160 cm ? Czy koniecznie trzeba z zagranicy samemu sprowadzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic Trzeba koniecznie z zagranicy przemycić. Natomiast mysle, ze poszukaj w sklepach, ktore sa podane na naszej stronei internetowej www.fischer-ski.pl, szczegolnie zadzwon do firmy Luxton oraz Skirace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic kurde......patrzylem na zagranicznych www to niektorym zostaly tylko 166 cm , to ile tych desek bylo przeznaczone na Polske ? Chyba tylko w sladowych ilosciach bo sie rozeszly szybko po ludziach jak nie wiem ... jak jakies unikaty ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic jezeli to sa serwisowe to sie nie dziw bo niektore firmy maja wylacznie na zamowienie i to na dlugo przed sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic Wczoraj w Krakowie widzialem w Maksie i w Rowmixie.Leżalo ich tam sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic A za jaka cene tam lezaly :-> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic cos kolo 2600 ale to zalezy od wiazan jakie sobie wybierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic A gdzie dokladnie znajduje sie ten sklep ? chodzi mi o miasto i ulice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orcio Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic Jasne ze lezaly, tyle ze nie te o ktore chodzi, bo koledze sie literka L z C pomylila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic Eeee no ludzie , nie robcie sobie zartow Mi chodzi o deseczki SL'ki komorki a nie SC , za SC to podziekuje :-P chodzilo mi o Worldcup SL kolekcja 05/06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic Bobic-- a dlaczego "orzemycić"?? (kilka twoich postów wyżej). Co to, nart nie można sobie za granicą kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 for Bobic Mozna, ale pije glownie do tych, co sprowadzaja "handlowe" ilosci, nie placac podatku za sprzet, a potem oferujac go np. na allegro po zanizonych cenach i psujac w ten sposob rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Bobicowi pewnie sie nie spodoba. Autorowi tekstu pewnie tak Widzialem je w ostatnia niedziele na Warszawskiej Gieldzie w super cenie. Glowy tylko nie dam czy to byl 05/06 ,czy 04/05 bylo kilka par w dlugosci 161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Ahaa....no to jak byly na gieldze to dobrze tyko teraz sie rozchodzi o ten model ... bo szukam tego modelu z najnowszej kolekcji.Ale dzieki Darek za podpowiedz ;-P Czekam tylko az znajdzie sie chetny na moje juniorki ... w promocyjnej cenie :-DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Mozliwe, ze to byl 05/06. Glowy nie dam. Zreszta co za roznica. Z tego co wiem to fischer nie wprowadzil jakichs radykalnych zmian na ten rok. Zwrocilem na nie uwage tylko dlatego, ze zdziwily mnie komorki na gieldzie. Sam juz slalomki mam. Na zapas nie bede kupowal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Hmm wlasnie a gdybym kupowal jak cos , to na jakie sie zdecydowac ? Rozmawialem ze znajomym i on odradzil mi kupowania komorek , bo mowil ze to nie ma sensu bo tylko wiecej kosztuja a i tak pewnie nie dam sobie rady.Wiec ja juz nie wiem , na jakie sie zdecydowac gdybym juz kupowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic A wie moze ktos do czego sluzy kask Salomon Crossmax model 05/06 ze szczeka , kolor zolto/czarny ? Kupilem go i tata jest przekonany ze jest to kask do motocross'u a nie do nart ... Do czego on sie wlasciwie nadaje i do jakiej dyscypliny jest stworzony ? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic akurat te na gieldzie byly za 900 PLN, wiec taniej niz sklepowe. Inna sprawa, ze komorki to ciensze krawedzie i slizgi. Najlepiej samemu bawic sie w serwis, jak sie je kupi. Czy dasz sobie rade, czy nie, to nie wiem-zalezy jak jezdzisz, a takze ile wazysz-wnioskujac po tresci postow to z Ciebie junior jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic No Junior Junior 15 lat , ale te co teraz mam wykorzystuje w 100 % i poprostu sa juz za krotkie uciekaja mi , a jak jezdze hmm na Juniora mysle ze przyzwoicie, no wlasnie zauwazylem ze komorki maja ciensza budowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koala Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Nadaje się tylko i wyłącznie do nart, ewentualnie snowboardu i niczego więcej. Jak poczytasz dołączony do niego opis i instrukcje to jest tam wyraźnie napisane że NIE NADAJE SIĘ na motocykl. Żadne zreszta kaski narciarskie czy rowerowe nie nadają się do jazdy na motocyklach, od tego są zupełnie inne konstrukcje o innych wymaganiach. Tu masz opis ze strony Salomona http://www.salomonski.com/pl/products/products.asp?s=0&id=784368 albo Maksa http://www.maks.pl/htm/?d=/katalog2006/produkty&grupa=5∏=5∏=6 Pozdr. koala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Spodoba,m spodoba, bo to byl nasz sprzet ))) Z poprzednich lat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic Do jakiej dyscypliny ?? A np. do skicrossu )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic No mam nadzieje ze sie bedzie nadawal do nart , wyproboje go juz na dniach , ale kurde troche ciezki ten garnuszek , patrzylem na inne np. Rossi byl tanszy troche tylko bez szczeki i mial 330 g chyba a Crossmax wazy prawie 1 kg ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic No to sobie mięśnie szyi wyrobisz. Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 for Bobic He He .....no prawde prawde mowisz swoje wazy ten helm ... ale chociaz mam pelna ochrone głowki i moge szalec teraz , a w samej czapce jak jak zasunąłem w snieg to nie wiedzialem gdzie patrzec.Mysle ze bede zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi