oscar Napisano 21 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2006 Ma ktoś moze jakies filmy , albo strony z filmami pokazujacymi jazde body carv'em albo jakies ciekawe zabawy np. przeplatanka. ? Chetnie bym sobiepoogladal takie wyczyny , i moze cos bym sie nauczyl.Wiec ma ktos jakies strony :> ? A tak przy okazji bedzie ktos moze teraz od poniedzialku w Bialce na Wysokim wierchu np. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S Na stronie www.xtrsport.pl w dziale filmy są teledyski z naprrawde fajną jazdą polecam ... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtrsport Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S http://xtrsport.nazwa.pl/filmy/XTR-1.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S XTRSPORT , czy Rafale ja wolisz powiedz mi ile trenowałes taki popisy i czy jest mozliwosc umówienia sie z toba na indywidualne zajęcia gdzies w świecie , jestem poprostu zaszokowany, pieknie to wyglada naprawde pieknie. A ta mała czy mały niewiem bo kask ma tez niezle sobie myszkuje przeciez z 9-10 lat ma nie? Pozd ADAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtrsport Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S Jest mozliwosc jedziemy w marcu do wloch val gardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S To na ten numer co jest u was na stronce to do ciebie jest tak? I jak zadzwonie to powiesz mi terminy i takie tam tak? No i mam jeszcze pytanko czy jak jestes tu na miejscu in Poland to czy mozna sie tez np: umówic na konkretna godzine tam gdzie ci jest wygodnie i gdzie prowadzisz korepetycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtrsport Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S Tak mozemy sie umowic??? numer jest do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 25 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2006 BODY CARVING MOVIE`S Umówic na stok bo randki z toba nie chce . Niebedziemy sobie buzi dawac bo nie z takich. hehe :0 Pozdrawiam Adam Odezwe sie na kom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi