Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

KURS NARCIARSKI - GDZIE JAK I U KOGO NAJLEPIEJ????

lewar1309

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeżdze juz chyba z 8 lat i jestem samoukiem. Zjade z każdej trasy i dosć szybko.(gorzej na pewno z techniką) Chciałbym w końcu nauczyć się dobrej jazdy technicznej, jazdy na krawędziach itd. Gdzie w pobliżu ( szczyrk, korbielów wisła) i u kogo można wziąść najlepsze lekcje i za jaką cenę. Czy sprzęt trzeba mieć swój czy można coś wypożyczyć dobrego np. jakies ATOMIC sx 11 czy może sx b5. Ja posiadam rossignoll 9x ale chyba to dość trudne narty jak na mnie i do szkolenia techniki mi się nie przydadzą.

PROSZE O POMOC - wiem że konkretów nie można podawać na forum więc prosze na emaila.

DZIĘKI I POZDRAWIAM

KURS NARCIARSKI - GDZIE JAK I U KOGO NAJLEPIEJ????

speców od propozycji jest na tym forum wielu mozee oni cos zaproponuja. ja nie jestem ani czestym testerem desek, ani fanem katalogów i opisów testów ale jak spojrzysz na opis tych nart w dziale sprzet to jedna z nich jest twarda i przeznaczona do szybkiej jazdy skicrossowej a druga ma w opisie "Cel? Zmierzyć się z ekstremalnymi trasami"

nauka techniki odbywa sie raczej na przygotowanych trasach i przy niezbyt duzej prędkosci..... chyba ze chodzi ci o nauke dla zaawansowanego scigacza ale po twoim stazu 8 lat nie zakładalem tego

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...