dadol Napisano 17 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Witam , kupiłem używane SLX WC FUSION 2 - z zeszłego sezonu , ciekawi mnie fakt że warstwa wierzchnia jest to MATOWY KARBON a ślizgi sa całe czarne i nie ma na nich napisu ELAN!!! Z tego co zauwazyłem na -http://www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=7da1be33a014b984f6e0b09804bd3de7&co=kolekcje_narty&id_grupy=784&id_modelu=1064 -to narty te z wierzchu są lakierowane na wysoki połysk. Jak jest u Was?Czy jest to jakaś specjalna wersja czy może są aż tak różne modele w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 18 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2006 Jaką warstwę wierzchnią mają Wasze SLX-sy??? pewnie made in ukraine jak spyder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 Jaką warstwę wierzchnią mają Wasze SLX-sy?? takie narty mogą być wykonywane dla dużych firm handlowych np. INTERSPORT, MAKRO itp. niekiedy w ofercie tych sieci można znaleźć narty których nie ma w katalogach np. HEAD iC 170 Czy ktoś spotkał się z podróbami nart jakiejkolwiek firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi