SB Napisano 23 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2006 ....nieczynne z powodu wysokich temperatur ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka Napisano 23 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2006 Co tu jest... W domu 30, za oknem 38... JAK JA TĘSKNIĘ ZA ZIMĄ!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2006 (edytowane) Co tu jest... A dziś fajny Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 24 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2006 Co tu jest... a ja sobie zapodałem "POJUTRZE" żeby przypomniec sobie o sniegu i mrozie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 25 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2006 Co tu jest... dzien juz krotrzy , idzie zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 26 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2006 Co tu jest... Zapodajcie sobie http://www.meptv.net/download/LIVIGNO06.wmv ... zima zimą, ale nie ma to jak wiosna zimą Ja tam nie tęsknie za zimą, ale jak komuś lato nie pasuje to www.snowtropolis.de i juz macie zime ... w lodówce right on ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 Co tu jest... najlepiej se tapete na komputerze zmienic z jakimiś widokami na lodowiec od razu chłodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi