Czarny Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Własnie byłem w piwnicy po opone (ach te polskie dziurki ) i wiecie to znalazłem Stare Atomici ATC 5 , i Mladosty takie czerwone a za Mladostami stare 9.26 Atomica takie błekitne i moje stare Juniorki z szachownicą Heminatora ehh na półce lezały stare Markery M34 te białe takie małe fajne. Takie wspomnienia mnie naszły ,,, I tak mysle ze jak bardzo młody byłem to tez fajnie było wchodziły nowe technologie i wszyscy szaleli ze jak to moze byc - "takie kótkie" , a ta "technologia BETA" coś Pan . Szaleństwa na maksa ---ahh te czasy . A WY PAMIETACIE SWOJE NAJLEPSZE SPRZETY , A MOZE JE MACIE GDZIES ZBUNKROWANE:) :) Pozdrawiam ADAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Ach te wspomnienia!!! U mnie też kilka zabytków się znajdzie Pierwsze Atomici mojego taty. Nie wiem jaki model, bo tył jest zdarty zupełnie Ładne czerwono-białe, długość 210 (!), a do tego M4-15. Ma to coś pod 30tkę. Są też Polsport Compact E-222 oryginalnie białe z czerwonym napisem. Po renowacji w Szaflarach są niebieskie i nazywają się Polsport Median Z tego co pamiętam to był wtedy niezły hicior Są też moje pierwsze atomki ARC Micronic z super wiązanianiami salomon 547. Narta razem z wiązaniem ważyła mniej, niż moje poprzednie "skrzynki" M2S Gdzieś tam stoją też szpanerskie cabery pęknięte w trzech miejscach - na pamiątkę ferii z przygodami. Żałuję, że nie ma nic starszego, ale to i tak fajny kawałek historii narciarstwa w naszej rodzince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi