Staszek Napisano 18 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Żebyś nie musiał szukać haków na innych to; 1 . Szkołę srednią ukończyłem za łapówke 2. Maturę za mnie napisał student 3. Z wojska zwinąłem czołg i 2 granaty 4. Pracę załatwiłem po znajomości i na miejsce kogoś kogo z tego powodu zwolnili 5. Wizę amerykańską kupiłem na Stadionie 10-lecia 6 .Kupuję 5 par topowych nart i zatrudniam 3 murzynów by za mnie je nosili 7. Napisałem że jeżdżę na coś tam a tak naprawde to nawet pługiem nie umiem 8. Jestem młoda piękną kobietą 9. Daje tylko za pieniądze 10. Dalej sobie podopisuj sam Ale im ciekawiej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 18 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Do Arturo czy jakoś mu tam Chyba juz sie zmyl. I chwala Bogu.... Mam nadzieje ze juz nie powroci... Pozdr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 18 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Do Arturo czy jakoś mu tam A szkoda , bo chciałem jeszcze z 50 punktów dopisać . A co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi