wojtek_ Napisano 18 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 na polanie szymoszkowej widze armaty... pracują pełną parą do rana będzie bialusieńko widze że przejeli się zażartą dyskusją na forum o braku śniegu i teraz dmuchają ile wlezie (pewno ich gaździny z chat wygoniły - do roboty darmozjady !! gaździny powiedziały ....osiem miesięcy miesięcy do góry małym leżeli...więc teraz chociaż śniegu " trocha zróbta" ) tu można luknąć http://www.szymoszkowa.com.pl/kamera/kamera3.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 oooo.!!!górale!!!to mi się zaczyna podobać !!! ...no luknołem se i...co: tak tym śniegiem z tych armat napi.. że aż całą szybkę w kamerce zaj..li i nic nie widać(pewnie dlatego że lukanie przez tą armatkę jest darmowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ismael Napisano 19 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2006 oooo.!!!górale!!!to mi się zaczyna podobać !!! No kamera nie powina sie ODŚWIERZAC tylko ODSNIEŻAC co 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi