Azmadan Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 czy ktos był w ostatnich dniach ? bo w Bielsku caly czas pada deszcz.... czasami ze sniegiem... a jak w Szczyrku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaawa Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Szczyrk byłem dziś. Przed chwilą wróciłem spodziewałem się czegoś lepszego, jedziesz i trasam wygląda : lód, mulda, lód, mulda. pozatym straszne wichury i mały grad, a co ajwazniejeszce 15 min stania w kolejkach, a jak ktoś dopiero zaczyna, to nie polecam, naprawdę, można sobie krzywdę zrobić .,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 5 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Szczyrk ja tez bylem w sobote ja Julianach... przyjechalem przed 8... a tu nagle 15-20cm siwerzego sniegu.... i 0 ratraku.... przed 9 przyjechal ratrak i zaczol wozic bubkow z zywca (jakies zawody robili) po czym zrobil dla nich trase... ktora zagrodzili... i pojechal... 3,9zl za 1 wyjazd... na nie przygotowanej trasie... w swietnych warunkach.... do polamania sie... i duzej ilosci osob... ehh... ale co sie dziwic... podobno znow jest konflikt miedzy GAT-em a szczyrkiem... ratraki sa szczyrkowskie... wiec maja... to gleboko w powarzaniu... ale po co przygotowywac trasy skoro i tak jest pelno ludzi ? w przyszla sobote jade na Klimczok... ZIAD kupil nowy ratrak... podobno warunki na klimczoku wspaniale.... tylko trzeba 30 min podejscia z nartami na plecy zrobic... ale coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaawa Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Szczyrk również byłem wcześnie, byłem pierwszy na parkingu wraz z przyjaciółmi, patrzymy, trasa w ogóle nie przygotowana, zero ludzi....myślimy STOK NIECZYNNY (?) potem znalazłem kolesia, pytam czy będą trasy czynne a on ze tak...a ja "noo....ale jakiś ratrak by się zdał :|" a koleś " po co młody człowieku? i tak będzie tylu ludzi że będą się w kolejkach kłócili" po czym zaśmiał mi się w twarz i odszedł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 6 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Szczyrk Dostalem info... ze GAT sie dogadal... i juz ratraki maja jezdzic normalnie... i odblokowano trasy... zobaczymy w sobote... moze jednak z Klimczoka zrezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Szczyrk CZeść CZy to prawda, że wyciągi na górniczym stoją bo ... strajkują?! Przecież w końcu wszyscy zaczną jeżdzić do Austri i Włoch, bo w Polsce robi się hAmeryka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi