jaroo Napisano 30 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2002 Napiszcie czy i gdzie byliście na nartach w ostatnich dniach.Jak było ,jakieś wrażenia. Lechu jak jest W Sp.Młynie? Ja byłem na Czarnej G. w piątek i było bardzo OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 30 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2002 Do wszystkich -Lechu też!!!!! Byłem w poprzednią sobotę w SM, było nieźle, ludzi niewiele, czynna Chromovka i 2-os. krzesło, trasy : czarna 4 i Chromowka, śnieg w porządku, naturalny na sztucznym podkłądzie, całkiem fajny i róny i twardy, żadnych przetarć lodu czy muld. Wybrałem się też w tą sobotę ale zrezygnowałem, we wrocku lało rano jak z cebra, tam pewnie też no i było na plusie. Nastepny weekend zapowiada się nieźle, (4-5 stycznia), ludzi może jeszcze nie być a sniegu ma dosypać troche , no i mrozy idą. Pozdrawiam, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 30 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2002 Do wszystkich -Lechu też!!!!! Ja bylam w ta sobote w SM, ludzi pelno, kolejki spore, snieg taki sobie. Ale dalo sie pojezdzic i to najwazniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi