Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

LAnge

Zdzich

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Jak zwykle mam pytanie: wiecie może, gdzie w okolicach Katowic, możne obejrzeć Lange L10? Czy widzieliście je w tym sezonie? Na razie moje poszukiwania spełzły na niczym. Pozdrawiam

PS. Nie wiem czy mi się zdawało, ale w Solden chyba 75% facetów jeździło właśnie w tych butkach, ciekawe czy rzeczywiście są tak dobre?

LAnge

Witam!

Przede wszystkim dzięki za informacje. Już od zeszłego sezonu przygotowuje się mentalnie i fizycznie na te imadełka. Czarny, jesteś pewny tej informacji? Byłem tam wczoraj i mierzyłem Atomic 9.50 Beta Ride (które chyba staną się dla mnie alternatywą). Gdy pytałem o Langi to kręcili nosami, że chyba nie będzie. Pozdrówka. Zdzich

Mam L10

Na L10 przejezdzilem kilka sezonow, dla mnie to sa bardzo dobre buty ale nie wszystkim pasuja bo sa dosyc twarde i na waska stope. W tym sezonie nie ma juz L10 beda Race 140/130/120. Mierzylem 120 i wydaja sie byc niebywale wygodne (to nie jest zart !!!) ale nie trzymaja mi piety tak jak moje L10 (co nie znaczy ze zle trzymaja ale nie maja tego "zelaznego uscisku"), przymierzam sie do Race 130 (jeszcze nie mierzylem).

Pozdro,

Jarek

LAnge

Ja mam L10 używane 1 sezon i nawet myślę o sprzedaży (numer 28,5) by sobie kupić nowe Langi z tego sezonu. To najlepszy but jaki kiedykolwiek stworzyli. Mówię serio - jedyny, który trzyma i piętę i piszczel bo mam wąską stopę. Jak nie chcesz używanych to w Wawie można kupić jeszcze stare modele w sklepie Skiteam.

LAnge

Witam ponownie, mam nadzieje że mnie nie okłamali bo czesto u nich kupije sprzet i to zawsze z wysokiej półki, ale jezeli nie dostana tych butów w tym sklepie to znam jeszcze kilka lepiej zaopatrzonych niz Silesia Sport. W tym tygodniu powinienem wiedziec cos wiecej. Oczywiście dam znac co i jak.

Pozdrawiam Czarny.!

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...