cycek87 Napisano 7 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2002 Mam nowe buty i narty lecz kupowane w innych zrodlach .I nie wiem czy buty sa dobrze dopasowane do wiazan mozna to jakos sprawdzic bez zbedenego chodzenia po serwisach ? pozdrovienia dla wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2002 Nowe buty i narty!!!problem to zalezy z jakich masz zrodel????jesli buty sa z przemytu a narty z bazaru to moga byc problemy....a tak powaznie to wloz przod buta do wiazania (przedniej czesci,tam gdzie blizej do zagiecia narty ) ), poszukaj regulacji tylnej czesci i zobaczysz jakie sa mozliwosci czy dasz rade sobie dopasowac czy bedzie potrzeba przekucia wiazania...milej zabawy-marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 7 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2002 Nowe buty i narty!!!problem Należy się najpierw przede wszystkim zastanowić nad dopasowaniem kolorystycznym ))) UWAGA: Unikać należy połączeń zielone narty-brązowe buty. Powód???? Bo całość wygląda jak gówno na trawniku ))) A serio to zrób jak mówi muzin... Pozdrowionka burass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 7 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2002 Nowe buty i narty!!!problem I jeszcze jedno. Żeby było całkiem w porządku to można sprawdzić, czy środek buta pokrywa się ze środkiem deski... burass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 8 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2002 Nowe buty i narty!!!problem jezeli nie ma odpowiednio wysokiej plyty to uwazaj na buty salomona /na gieldzie straganie , i w nie wiem czym tam jeszce/ta uwagadotyczy modeli sprzed dwoch sezonow /chyba/ - sosobiscie mam takei /equipe9/ i jest problem - sa na tyle szerokie ze przy niskiej plycie przy mocnym dochyleniu potrafia ich szerokosc sprawia ze zachaczaja o snieg - (dzialaja jak hamulec ) lub jak jest konkretnie twardo to staja sie podstawa dzwigni unoszacej krawedz ponad powierzchnie stoku(co to oznacza kiedy pomykasz w skrecie maksymalnie dochylony to onie musze tlumaczyc - pol nnbiedy jak niekogo nie napotkasz w swojej trajektorii :-)) pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek87 Napisano 8 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2002 Nowe buty i narty!!!problem dzieki za informacje ps.jestem dyslektykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi