delonghi Napisano 11 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2002 Witam serdecznie. Jako ze idzie moja ulubiona pora roku . W ubiegłym sezonie jezdziłem na Atomicach 9.20 ( dla mnie za miękkie ) potem przesiadłem sie na 9,16 i to było to co lubie. Jako ze zostałem bez nart, zastanwiam sie nad Sl 11.12 lub fisherem RC4 WorldCup Sc a moze cos innego ? . Mam 171 cm 80 kg i staram sie jezdzic bardzo agresywnie. Prosze o podpowiedz jaka narta i jaka dł. Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 12 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? Nie jeździłem na żadnych, ale jest je chyba trudo porównać bo bardzo się różnią taliowaniem. Fisherem to można okopy kopać. Obydwie narty w NTN dostały pięć gwiazdek i VIP`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 12 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? tegoroczne Vipery STX o długości 160 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 12 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? j atez nie wiem co wybrac (szukam fajnego funa albo slalomki :-))codziennie pojawiaja sie nowe pomysly i sugestie. analizuje je teoretycznie - bo sniegu jeszcze nie ma - oto wynik jak na razie mam do wyboru - atomic, stokl, elan, fischer,head- i co tu zrobic?? a co ja sie bede napinal i zastanawial co jest dla nie najlepsze - zrobe sobie test pozyczajac je po kolei i wezme te na ktorej najlepiej bedzie sie jezdzic w trakcie testow :-))/ bo jak widze NTNa to mnie krew zalewa - do bani ta gazeta - a jeszce jak sie widzialo kiedys poprzednie numery to az sie niedobrze robii od tej monotonii i powtarzajacych sie sloganow :-( pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? Atomic SL 11.12, dl 157 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smakówka Napisano 13 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? RC4 albo Heady WorldCup i.Sl --> ja wybralem te 2 ale pierwsze sa niczego sobie fakt faktem ze taliowanie maja takie ze mozna nimi grac w tenisa albo przynajmniej w squasha ze o wioslowaniu nie wpsomne generalnie Heady wychodza taniej nie wiem czy gorzej SanczO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 14 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? Jeśli chodzi NTN to niestety wybuliłem i mam wrażenie podobne do Twojego. Jeśli chodzi o slalomki to polecam Dynastary Omeglass. Podobno rewela, wszyscy co spróbowali je bardzo chwalą, ja nie jeździłem tylko mój przyjaciel i teraz siedzę i zbieram kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermasz2 Napisano 27 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2002 Pyt. atomic SL 11.12 , fisher RC4 WorldCup SC ?? witam, zdecydowanie 11.12. Byłem w listopadzie na testach nart na lodowcu Stubai , jezdziłem na 11.12 i na RC4 WorldCup. Sam jeżdżę na 9.16 180 cm /mam 188 cm i 94 kg wagi/. Na tych testach jeżdzilem na topowych nartach atomic , K2, Fischer , Kneissl i jedynie 11.12 były lepsze /szczególnie na lodzie/ od 9.16. Ja sam jeżdziłem na długości 173 cm /11.12/ i było ok. Myślę że dla ciebie optymalna długość to ok.160 cm /dla slalomcarverów/. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz [email protected] pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi