Pietrek Napisano 17 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2002 Witajcie! Mam mały problemik. Otóż kupiłem okazyjnie nartki Atomic`a takie jak w temacie i muszę dokupić wiązania. Czytałem wątek już o wiązaniach w Atomic`ach, ale prosiłbym was o radę, które wiązania byłyby dobre do moich nart. Szczerze mówiąc to nie mam zbyt wiele pieniążków i na wiązania typu Race 614 czy nawet 412 mnie nie stać. Co zatem mi pozostaje? Proszę, pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 17 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2002 Atomic Beta Race 10.22 Titanium + co? Cześć. Atomic ma w sprzedaży wiązanie race`owe 259 czy jakoś tak.Podstawowy model w każdym bądż razie za bańkę - półtorej taniej od 310. pozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronka Napisano 18 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2002 Atomic Beta Race 10.22 Titanium + co? jeszcze pasują ess vary, takie tam starocie, ale w summicie mieli jeszcze jakieś niesprzedane. Ja dokładnie tak zrobiłem rok temu, i kupiłem od nich za śmieszną kasę w porównaniu do rejsowych topowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi