hiphop[ Napisano 4 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2003 szukam kogos kto odda mi swoje narty 02/03 po wyjezdzie sylwertowym =moga byc zakurzone, w przyszlym roku na sylwka i tak moda sie zmieni i nowe bedzie trzeba kupic, a tak, jeszcze w tym roku je wykorzystam. moje "sie zlamaly", kasy brak wiec tak sobie pomyslalech ze moze jakis narciarz o duzym sercu pomoze:-) pozdro hiphop[ ps. jak juz bede bogaty to tez oddam swoje komus potrzebujacemu. i to za darmo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 4 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2003 narty - free of charge! HELP! ok to ja sie zglaszam szybkiego wzbogacenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 5 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2003 narty - free of charge! HELP! Oddac to ja moge ale zwykle zjechane klasyki. Ciekawe rzecz. Na kazdego sylwka zmienia sie sprzet? Ja myslalam ze narty sa od jazdy a nie od pokazywania sie w nich. Smieszny szlowieczek z ciebie, kto ci odda nowe narty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiphop[ Napisano 5 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2003 narty - free of charge! HELP! hej guga1, z przykroscia zauwazam, ze na twoje nie mam co liczyc;-) pozdro hiphop[ ps. z tym pokazywaniem to roznie bywa, przecie nie pojedziesz do np. klimczoka ze slalomka zze zeszlego roku (?!) wiec takowa slalomka niszczeje w piwnicy a mi sie przyda, prosty i pozyteczny recycling;-) psx. mozesz sie ze mna nie zgadzac, no offence! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi