Filip199` Napisano 27 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2002 Chcialbym w tym sezonie kupic nowe narty i zastanawialem sie nad Atomicami 9,18, Ale niestety cena troche mnie dobija, dlatego mam pytanko, jakie inne narty byscie doradzili zamiast tych atomicow (moze cos z heada lub rossignola?).AA w skali 1 do 10 jezdze gdzie tk na 6 moze 7. Jakies pomysly z gory dzieki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 Atomic 9.12 !!! Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNCarver Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 Co zamiast Atomicow 9,18 hmmm ... trudna sprawa !! ale jeśli lubisz carvin, bodycarver to polecam Atomic SL 11,12 Są twarde ale jeśli umiesz je dociążyć to oddadzą ci przyjemność z nawiązką .. polecam (sam je posiadam) a jeśłi cena jest zbyt wysoka to Atomic Beta Carv 10.11 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josh Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 Co zamiast Atomicow 9,18 Elan HCX !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dprivate Napisano 29 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2002 head ic180 lub ic200 Jezdzilem dlugo na Atomach i po przesiadce na X80 a potem XP 100 HEADa musze przyznac, ze w grupie nart o ktorej myslisz HEAD bije ATOMICA`a na glowe... Jesli chcesz bardziej radykalne, wybierz iC200. (do fan`ow Atomow - Herman Maier nie jezdzi(l) na nartach ktore kupujecie w sklepach, wiec sie tak nie podniecajcie ;-) DAVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 30 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2002 Co zamiast Atomicow 9,18 HEj z tego co wiem to DYNAMIC CR27 sa ta samą nartą ale tańszą ok 1500zł z wiazaniami Dynamica. Dynamic zostal przejety przez Atomica pare lat temu ale wiecej informacji o nich musisz poszukac cze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi