Michelicus Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Witam, Co myslicie o butach Dolomite Matrix 600 i natrach carving. Blizzard Thermogel? De facto dla bardzo początkującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego Prawdopodobnie chodzi ci o Blizzardy TG coś tam ( coś tam – znaczy jakieś numerki). Jeśli tak to poszukaj w dawniejszych pytaniach na forum sprzętowym. Zadawałem tam już to pytanie. Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego Ja dodam od siebie, ze szczerze nie wierze w zel w narcie. pozdrav Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelicus Napisano 18 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego Nie moge znaleźć - podasz temat watku. Ja mówię o Blizzardach TG 4.21 - moge kupić nowe z podstawowymi wiązaniami Tyrolia za 449-499 PLN (w zalezności od sklepu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 18 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego Temat to "Blizzard 3.21?" Czyli nie dokładnie to czego szukasz ale pewnie coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 18 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego podstawowe wiązanie tyrolii to SL 100 ... i kosztuje w detalu 289PLN ... niższe modele są dziecięco - młodzieżowe. Nawet jeśli kupisz to wiązanie po cenie hurtowej, czyli za jakieś 200 z kawałkiem ... to na deski zostaje ok 250pln ... strasznie mało ... jesteś pewny, że to będzie jeździć? Pozdrawiam serdecznie. .::LE`SKI::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelicus Napisano 19 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego ... Pomyliłem się w typie ... w sumie jestem początkujący ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelicus Napisano 19 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego Witam, W obecnej ofercie siec sklepów sportowych Giacomelli oferuje właśnie takie rozwiązanie. Narty Blizzard TG 3.21 razem z wiązaniami za taka kwotę. Są tez takowe oferty na Fishera (równiez 499 PLN) - pewnie jaks niski lub zeszłoroczny model. Natomiast Tomas Sports - za to samo chce 449 PLN Chyba dla zielonego to az za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelicus Napisano 19 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego ostatecznie typ to TG 3.21 http://www.blizzard-ski.com.pl/strona/narty-allroundcarve.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 22 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego na początek ok tylko ten promień skrętu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 22 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2002 Pytanie poczatkującego a buty za ile bo model raczej podstawowy chociaż firmę polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi