soldamn Napisano 7 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2003 ja chce kupic shortisy, ale w nich spotkałem się z dziwnymi typami wiązań : jakieś regulowane noga 2-3 cm nad ziemią wchodzi na kazdy nr buta możecie mi wytłumaczyć o co chodzi w tych wiązaniach ?? czy pasują do każdego buta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 7 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2003 wiązania w nartach fun (shortach) Czesc! Znowu sie wtracam w sprawe Twoich nartek :-) Wlasnie spotkales sie z tymi "dziwnymi" wiazaniami, o ktorych wspominalem wczesniej. Rzeczywiscie pasuja do kazdego buta i w kazdej chwili mozesz je przestawic i np. sie z kims zamienic na deseczki. Nie maja zadnej mozliwosci wuypiecia przy upadku, ale przy dlugosci nartki niewiele wiekszej ob butow, ponoc i tak nie ma to znaczenia Pozdrawiam Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 8 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2003 wiązania w nartach fun (shortach) A tak btw... shorty to nie fun...hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi