Lukasz Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Co sadzicie, ZNAWCY, o tym bannerze, ktory sie tu przewija, czy 9.12 z wiazaniami Xentrix 310 za 1599 zl to dobra cena? Czy moze widzieliscie gdzies w podobnej cenie (lub nizszej - oczywiscie) cos podobnej klasy? Pozdrawiam Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Temat standardowy - atomki 9.12 Chyba dobra bo pierwszego dnia promocji widziałem dwóch typków wynoszących takie deski ze sklepu (kupili je oczywiście), a ci co kupili wcześniej (w tym ja...) wyrywali sobie włosy z głowy z niedowierzanym godnym cudu religijnego jak to możliwe ze tak tanio;) Ale fakt za taką cenę to tylko SLX chodzą chyba (Makro). Poza tym podoba mi sie polityka cenowa Atomica - nie dość że obniżył ceny nart w stosunku do ubiegłego roku (GS9 i SL9) to jeszcze na początku stycznia takie kinder-libaraszung!! Myslałem przed sezonem po cichu o kupnie ukochanych `pazurów` rossi ale po pierwsze tegoroczne jakieś paskudne:) i.. własciwie bez pazurów:( Złoty kolor pewnie przypadnie do gustu narciarzom zza Buga. Po drugie kosztują trzy patyki co osobiście uważam za przesadę. Szkoda że nie mają `nizszych` race`ów jak 9-tki Atoma i jeszcze w tej cenie i tak dobrych. Bo Vipery też pieruńsko drogie..chyba poszedłem trochę off-topic.. pozdraviam tymą ps.Jak jeszcze nie kupiłeś to leć zapisywać sie do kolejki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 17 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2003 Temat standardowy - atomki 9.12 No tak - jak widać na świecie został juz tylko jeden producent nart:( Marketing rulezz;-) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi