Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Temat standardowy - atomki 9.12

Lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Temat standardowy - atomki 9.12

Chyba dobra bo pierwszego dnia promocji widziałem dwóch typków wynoszących takie deski ze sklepu (kupili je oczywiście), a ci co kupili wcześniej (w tym ja...) wyrywali sobie włosy z głowy z niedowierzanym godnym cudu religijnego jak to możliwe ze tak tanio;) Ale fakt za taką cenę to tylko SLX chodzą chyba (Makro). Poza tym podoba mi sie polityka cenowa Atomica - nie dość że obniżył ceny nart w stosunku do ubiegłego roku (GS9 i SL9) to jeszcze na początku stycznia takie kinder-libaraszung!! Myslałem przed sezonem po cichu o kupnie ukochanych `pazurów` rossi ale po pierwsze tegoroczne jakieś paskudne:) i.. własciwie bez pazurów:( Złoty kolor pewnie przypadnie do gustu narciarzom zza Buga. Po drugie kosztują trzy patyki co osobiście uważam za przesadę. Szkoda że nie mają `nizszych` race`ów jak 9-tki Atoma i jeszcze w tej cenie i tak dobrych. Bo Vipery też pieruńsko drogie..chyba poszedłem trochę off-topic..;)

pozdraviam

tymą

ps.Jak jeszcze nie kupiłeś to leć zapisywać sie do kolejki!!

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...