mrozik Napisano 18 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2003 A`TOMEK SL9.12 vs Fischer RC4 WorldCup SC (2002/2003) mam pytanko : jak myslicie poniewaz mam mozliwosc podmianki moich A`TOMKOW SL9.12 na RC4 WorldCup SC czy warto??? jaka poczuje roznice? pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszsw Napisano 18 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2003 Poczujesz różnice estetyczne: Fischer jest sporo.. ładniejszy ;-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 19 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2003 A rekomendacja dla Fischa - Atomic 9.12 w tym sezonie jest jakis ... hm sam nie wiem - lepiej było na 11.12 a na fischy tez lepiej niz na 9.12 privat FO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 19 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2003 Zdecydowanie RC4 SC Miałem okazję pocarvować na jednych i drugich. Fischer z tego roku jest nie do pobicia !!!!!!!!!!!! Atomic 9.12 to przeżytek z zeszłego roku. Zobacz sam w testach :-) Pozdroovka >> ..::.. SKI TO DIE ..::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik Napisano 19 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2003 no wiec podmienilem ... Wiec zamienilem moje ATOMKI SL9.12 na RC4 WorldCup SC. W piatek nastapi test Tnx all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazzz Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Nie zapomnij... ... nam napisać jakie wrażenia! Sam osobiście jestem zwolennikiem Atomic`a, ale.... Świat się zmienia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Nie zapomnij... ...no i teraz zamiast żóltego na stokach wszystko będzie szare. Lub szaro-żółte:)) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik Napisano 25 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2003 Nie zapomnialem ale... ... ale nie udalo mi sie pojechac . mam nadzieje ,ze za tydzien mi sie uda . pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi