mmmm Napisano 26 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2003 Mam 180cm wzrostu i 80kg wagi na stoku spędziłem dopiero 4 dni ale wystarczyło żeby `połknąć bakcyla`.Jezdziłem na na nartach z wypozyczalni, teraz maślę o zakupie.Proszę doradzcie mi.Proszę o kilka przykładowych zestawów.Proszę wziąsc pod uwage,że w miarę szybko się uczę a jak lepiej poczuję narty to będę chcial jeżdzić dynamicznie(znam swój temperament,narazie jezdzę wyczynowo na rowerku). Z gory dziękuję,pozdrawiam,czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 26 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2003 Jakie narty prożba o pomoc powiedz ile chcesz wydać na ten zestaw, będzie łatwiej śmigasz też na rowerku jesli w MTB to powinniśmy się znać, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmm Napisano 27 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2003 Jakie narty prożba o pomoc Dokładnie ni wiem ale ok 1500 pln.Smigam na MTB oczywiście z tym,że ja nie jedzę na zawody.Poza tym miałem ok.1 rok przerwy bo sobie kolanko zmasakrowalem teraz jest juz ok i w tym sezonie mam zamiar ostro pomykac.Dzeki za zainteresowanie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi