isia Napisano 4 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2003 napiszcie mi proszę bo dziś muszę podjąć decyzję: mam możliwość kupienia (wreszcie) wiązanek Tyrolii Free Flex Plus (din: 3,5-12) za 490zł ! (NOWE) To jest zeszłoroczny model czy ktoś może mi napisać czy to drogo czy tanio, brać czy nie ? pozdrowionka isia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 4 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2003 pytanko n.t. wiązanek TYROLII Cześć Aga !! rzuć sobie okiem na dział-sprzęt ,tam masz opisane modele wiązań....Tyrolia jest dobrą firmą a opisany model zaczyna się od 400zł....przedstawiona przez Ciebie cena jest chyba normalna ...pozostaje tylko kwestia jak się będą miały ceny sprzętu w tym roku w stosunku do kursu euro ...myślę że więcej info na ten temat może nam udzielić JC. POZDROWIONKA -muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2003 pytanko n.t. wiązanek TYROLII Wsztrzymaj się, jutro będę może wiedział, a jak nie jutro to po niedzieli prosto z Blizzarda o cenach. Pozdro Bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi