tomcio Napisano 12 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Cześć. Chciałem się nauczyć jeżdzić na nartach i może głupie pytanie. Czy może mnie ktoś powiedzieć czy można kupić same wkładki (skarpety) do butów, ponieważ chciałem kupić używane buty, bo na nowe zabardzo mnie narazie nie stać. Buty prawie nowe, ale wiecie skarpety to skarpety. Wolałbym raczej własne i nowe. Wielkie dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Skarpety w butach. Nooo, raczej to jest niemożliwe I te cacka nazywają się wkładkami Pozdro Bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 13 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2003 Skarpety w butach. na 100 % jest to niemożliwe (chyba,że kupisz kapeć -wkładkę od odpowiedniego modelu) każdy but jest inaczej skonstrułowany a kapeć jest jego integralną częścią pozdrawiam. kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi