Likaon Napisano 18 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Czy ktoś może podzieliś się fachową opinią na temat Elana SLX?? Potrzebuję super slalomówki na tyczki. Poradźcie coś proszę pozdrawiam wszystkich maniaków narciarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangurek Napisano 22 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2003 Elan SLX ??? jaki??? Do tego te narty zostały skonstruowane. Na lodzie trzymają extra. W skręcie też. Są dosyć łatwe do prowadzenia. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Elan SLX ??? jaki??? (do Kangurka) a jeżdziłeś Kangurku na Fisherze Wordcup?? Poprzednio miałem Dynastara Omeglass i byłem bardzo zadowolony, ale miałem za krótkie bo 152 i jak już nauczyłem się jeździć dobrze (no, w miarę dobrze, interesują mnie tylko tyczki) carvingowo to chcę zmienić na męskie a już chciałbym inne. Myślę więc właśnie o Elanie albo o Fisherze. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi