Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Jeszcze raz elan slx

darekl

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa pytank o elana

W opisie znalazlem "płyta zewnętrzna w opcji" -jak wysoka jest ta płyta?

I pytanko drugie:

Ta narta ma recenzje prawie ze entuzjastyczne, a kusztuje polowe tego co jej odpowiedniki. Nic tylko kupowac -sam sie zastanawiam. Chcialbym ja przetestowac i jaki mi podpasuje to kupic. A pytanko jest adresowane do wlascicieli- co z jakoscia? Czy trwalosc tej narty i krawedzie tez sa tak dobre jak "wlasciwosci jezdne"?

Pozdrowionka

Jeszcze raz elan slx

Problem polega na tym, że bardzo mało na nich jeżdżą. Ja mialem je na nogach raz i są super jeśli chodzi o slalom. A jeśli chodzi o jakość to niestety nie wiem, mialem je tylko 1 dzień. Sam podobne pytania zadawałem i niestety otrzymałem tylko jedną odpowiedź. Już się zdecydowałem-sam je kupuję za kilka tygodni. Do slalomu obecnie można kupic tylko 2-3 narty Elany lub Fishery Worldcup`y. Na oko wydają mi się Fishery dla bardzo silnych, muskularnych narciarzy. Trzeba być atletą by je dociążyć; dla mnie chyba za trudne, jestem wysoki ale b szczupły. 3 ewentualność to Dynastary Omeglass-też bardzo dobre. Jeździłem cały sezon na nich na tyczkach i są 1 klasa

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...