mirlaban Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 Witam, przymierzam się do tych nartek ale nie wim jak one się sprawują w porównaniu z ubiegłorocznym modelem. Jak się wczytałem na forum, to mają "deko" inne wymiary niż podają na narcie (taliowanie jest hyba podobne jak w ubiegłorocznym modelu). Dlatego też chętnie poznałbym wasze opinie na temat tej nartki i wpływu powyższej zmiany na jej parametry, aby mieć janość przed zakupem. Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirlaban Napisano 16 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 atomic sl 9 03/04 czy ktoś już na tym jeździł ?? chodzi mi o kolekcję 03/04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 atomic sl 9 03/04 czy ktoś już na tym jeździł ?? To jest taka sama narta, jak ubiegłoroczna - przynajmniej tak twierdzi przedstawiciel Atomica. Osobiście nie sprawdzałem - jeździłem na SL-11 i to rzeczywiście jest taka sama narta. Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 atomic sl 9 03/04 czy ktoś już na tym jeździł ?? SL9 jest inna niż ubiegłoroczna, poszukaj w poprzednich postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 atomic sl 9 03/04 czy ktoś już na tym jeździł ?? No to jest inna ... ))) Pozdro Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirlaban Napisano 17 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 atomic sl 9 03/04 czy ktoś już na tym jeździł ?? Szukałem i znalazłem opis róznic, ale myslałem, że ktoś może ujeżdżał te nartki i ma jakieś spostrzeżenia na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 atomic sl 9 03/04 czy ktoś już na tym jeździł ?? )))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi