Vvymiatacz Napisano 7 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2003 oba te wiazania moge dostac w cenie 320 zł , które z nich wybrać? Waże 85kg i jeżdze w miare dobrze:)Oba te wiazania sa rekreacyjne ale lubie czasem zjechac na wariata:P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vvymiatacz Napisano 9 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Tyrolia sl 110 carve abs czy slaomon 711 ps ? moj temat lezy tu juz ladne kilka dni a jeszcz enikt nie odpowiedzial ... Czyzby nikt tutaj nie znal sie na sprzecie choc troche? Bo z teog co widze to najwiecej odpowiedzi jest na jakies malo ambitne tematy ..... Czekam dalej na madra odpowiedz , mam czas do soboty bo w sobote musze zakupic towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vvymiatacz Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 Tyrolia sl 110 carve abs czy slaomon 711 ps ? widze ze nikt nie potrafi mi pomoc..ludzie tlyko potrafia tutaj sie przechwalac jakimi to wyczynowcami sa , ale huj klade na was.. juz zamowilem salomony s711 i mam nadzieje ze dobrze zrobilem ....a wy bawcie sie dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 12 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2003 Tyrolia sl 110 carve abs czy slaomon 711 ps ? Przykro mi że tak późno, ale dobrze zrobiłeś biorąc salomony 711 ps o ile oczywiście nie jeździsz bardzo dynamicznie..... bo w takim przypadku i jedne i drugie wiazania o które pytałeś były by za słabe..... )))) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi