SKI-maniac Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 co mozecie powiedziec o tej narcie ? porownajcie prosze z innymi slalomkami... jak sie ma do elana HCX ? z gory dzieki. pzdr wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 Blizzard Sigma SL titanium Tiaaaaa, dużo by pisać Narta fajna, dla mnie nawet lepsza od SL 11 Atomicka. Oczysicie zaraz będzie, że Fischer RC4 lepszy. WIEM WIEM WIEM!!! Warta pojezdzenia. Jezdze na Blizzardzie SL 160 cm oraz 165 cm. SUPER. Szybko zmienia krawedz idzie jak po szynach. Wiecej szczegolow o tej narcie masz w moim artykule LAto w Les2 Alpes na tej stronce. Pozdro Bobic by Blizzard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 Blizzard Sigma SL titanium A próbowałeś Bobic Elana SLX? Jestem bardzo ciekaw Twojej oponii jako profesjonalisty. Nadmieniam, że interesuje mnie tylko "walenie tyczek" i jestem dosyć lekki a wysoki. Proszę daj odpowiedź, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 Blizzard Sigma SL titanium Na Elanach niestety nie jezdzilem, bo nei mam kontaktu z ta firma. Wiec w tym temacie Ci nie poradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi