kosu Napisano 19 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2003 Ktos tu ma jakies pojecie gdzie w warszawie mozna dostac najtaniej elan slx? NArta wydaje sie dobra... mi starczy Przydaloby sie z wiazaniami, ale nie mam duzych wymagan. W necie wychodzi taki zestawik za ok. 1500-1600 zl. W sklepie czesto sie da znalezc 300-400 zl taniej... promocje rox Mam w domu wiazania ale tylko juz sprzed 2 sezonow rossignol fdx 100. Jestem z nich zadowolony. Cos sa warte? Ile bym mogl skosic na gieldzie? (sa przy wrecz zabytkowych klasycznych nartach fisher`a) Chce ktos eksponat do muzeum? Sa zjechane narty bo ja zuzywam sprzet... a wiazania w dosc dobrym stanie poza miejscem gdzie sie wciska przy zdjmowaniu bo robilem to czesto kijkiem pozdr. kosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 21 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2003 gdzie w wawie elan slx? 1. www.folc.pl - przedstawiciel Elana 2. Makro - cała kolekcja Elana była w Makro Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi