tel997 Napisano 16 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2004 Waga - 90 Kg, umiejetnosci - kiedys podstawowe boazeria rok temu - pierwsze kroki na carvingach teraz - chec jazdy rekreacyjnej na carvingach Wchodze do kilku sklepow (salonow) i wybieram narty ktore mi sie podobaja: FISCHER Sceneo SL 140 S 100 SALOMON Verse 5 VOLKL energY 220 ATOMIC C6 i slysze ze te narty zbyt slabe dla mnie bo duzo waze. Co Wy na to, czy sa jeszcze jakie narty dla wagi ciezkiej (oczywiscie za cene do 900 moze 1200pln z wiazaniem). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 16 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2004 Mam 90 Kg i nikt nie chce mi sprzedac nart. To prawda. Wybrałeś narty naprawdę miękkie. Na takiego chłopa to co najmniej S300 jeśli chodzi o Fishera. Jedyne co moge Ci polecić jeśli nic nie chcesz dołożyć to produkty firmy Elan. Jest to bardzo dobry jakościowo sprzęt, a jako Słoweńska firma nie jest taka droga jak konkurencja. Jednak jest to sprzęt najwyższej klasy. Np. Slalomka SLX należy do najlepszych slalomek na rynku co potwierdza wiele niezależnych testów (i sam też to potwierdzam, a jeździłem na tyczkach na wielu nartkach między innymi jeszcze na Omeglassach i Fisherach, Atomikach, Rossignolach). Polecam np. Elan S8 i wiązania Markera. Fajne taliowanie, przyjazna do średnich i dłuższych skrętów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tel997 Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2004 Mam 90 Kg i nikt nie chce mi sprzedac nart. Tez mi sie podobaja S8, M8 i HCX ale w makro sie skonczyly, a ceny w innych sklepach troche wysokie, srednio o 300 pln. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi